Barock 76 ny i lager

postad i kristallkronor | 0

Nu går det att beställa en barockkrona igen hos Lyster. Den är i antikoxiderad mässing och speciellt ytbehandlad för en antik look. Ljuskronan mäter 76 cm i höjd och 53 cm i diameter. Nedsatt i början till 7990:-.   In och beställ barock 76 här.  

Kom in med era kristallkronor

postad i renovering | 0

Har ni en dammig kristallkrona hemma? Lämna in den hos Lyster! Ring 0721-611116 för att boka en tid så rengör vi den på någon vecka bara. Priser varierar beroende på storlek och hur lång tid det kan ta att rengöra/renovera ljuskronan. Skicka bild och information till info@lyster.se så kommer det prisförslag. Läs mer om rengöring av kristallkronor. Läs mer om renovering av kristallkronor

Malou och kristallkronor

postad i kristallkronor | 0

Inredaren Louise Sköld hörde av sig till oss på Lyster Chandeliers om vi var intresserade att medverka med en av våra kristallkronor till TV4:s program ”Malou efter 10”. Självklart tyckte vi det var en lysande idé att en av våra största ljuskronor skulle hänga där i studion. Så idag levererade vi Imperial kristallkrona till TV4 i deras studio. ”Malou efter 10” börjar sändas på måndag och vi ser fram emot att se vår mäktiga kristallkrona belysa både intressanta gäster och Malous spännande inredning.

Kristallkronor på Sveriges radio

postad i kristallkronor | 0

Vi skickade upp länken tidigare på facebook om det fina radioinslaget av Li Pamp som berättar om kristallkronor och det är värt att göra det igen även här. ”Våga ha en kristallkrona hemma”

Uppfräschning av hemsidan

postad i Information | 0

Nu har vi fräschat upp sidan lite så det är mer lättnavigerat för er besökare. Hoppas ni hittar just er kristallkrona som kan lysa upp hemmet i mörkret. =)

Lyster Kristall!

postad i Information | 0

Lyster.se tillverkar kristallkronor i Stockholm, främst i gammal svensk tradition. Vi prioriterar: – God lyster kvalitet på vår kristall, och ett gediget svenskt hantverk. – Bästa priserna i Sverige, direkt till kund utan mellanhänder. Butiken har ej fasta öppettider, vänligen ring först (visning kan ofta ordnas även helg och kvällstid). Vi började verksamheten i oktober 2011, nu är vi ett väl sammansvetsat gäng, stolta på jobbet med uppskattade ljuskronor som vi skapar tillsammans. Vi önskar dem – våra kära kristallkronor … Läs Mer