VÄLKOMMEN TILL LYSTER CHANDELIERS

Lyster kristallkronor tillverkar ljuskronor i gammal svensk tradition. Vi saluför de mest populära ljuskronorna direkt till kund utan mellanhänder.
Läs mer om de olika lamporna här nedan. Ring 0721-611 116 eller maila info@lyster.se för att ta del av bra kampanjerbjudanden på utvalda kristallkronor.

EMPIRE

Kristallkrona i klassisk svensk antikstil. Helslipade långsmala pigg prismor nedtill och handbundna kedjor av octagon prismor i bästa Lyster kristall. Empire är numera Sveriges mest populära design. Vi tillverkar den i tre storlekar, Höjd: 80, 95, 125 cm.

GUSTAVIA

Klassisk svensk kristallkrona. Har åtta armar för levande ljus. Kännetecknas av dess korgformade nederdel som avslutas i en kotte med ett sparljus på insidan av korgen. Antikoxiderad mässingsfärg. Lysters Gustavia finns i två storlekar, 72 cm och 92 cm.

BAROCK

Lysters omtyckta Barockkrona är tät med handbunden fin kristall. De stora facettslipade wachtelprismorna skimrar vackert i regnbågens färger. Andra kännetecken är den långa obelisken i mitten och kulan längst ned. Har sex ljusarmar för levande ljus och tre glödlampor i mitten. Höjd 80 cm, D: 53 cm.

BAROCKAMPEL LOVE

Den vackra ampeln Love passar in i hallen eller köket t ex. Läs mer om Love här och ta del av erbjudandet.

BALLY

Kristallkronan Bally, höjd 55 cm. Tätt med kristall, samma typ av fina prismor som i Barock, alltsammans bundet för hand med mässingstråd. Stommen är i krom. Denna moderna stil är mycket omtyckt, inte minst för att storleken passar bra i de flesta rum med vanlig takhöjd.

KRISTALLPLAFONDER

Här har vi några lättplacerade plafonder som passar bra till mindre rum som hall och kök t.ex.